У кошику немає товарів

Соціальна програма «Abbott card»

До переліку соціальних програм, що діють в аптечній мережі, входить проект під назвою Abbott card.
Компанія Abbott, переймаючись здоров'ям своїх пацієнтів, створила програму, завдяки якій кожен покупець отримує можливість придбати необхідні ліки значно дешевше, ніж зазвичай. Наприклад, важливий медичний препарат Гептрал можна купити в аптеках, що співпрацюють із компанією, зі знижкою 30%. Така пільга надається власникам картки «Abbott card», її можна отримати у лікаря, за умови покупки від двох до десяти упаковок лікарського засобу Гептрал, випущеного в наступних формах:

Таблетки Гептрал 500мг №20;

Гептрал – це препарат, який відноситься до групи гепапротекторів з антидепресивною дією. Показаннями для його прийому є різні хвороби печінки, такі як холангіт і безкам'яний хронічний холецистит; ураження печінки внаслідок впливу алкоголю, лікарських препаратів (включаючи антибіотики або хіміопрепарати) та вірусних інфекцій, жирова дистрофія та хронічний гепатит, а також інші порушення.
 
Передбачена знижка поширюється на другу та всі наступні упаковки до дев'ятої включно.
 
Беручи участь у цій соціальній програмі, аптека прагне дати своїм пацієнтам можливість придбання препарату Гептрал за максимально доступною ціною і тим самим забезпечити їхнє повноцінне, ефективне лікування та найшвидше одужання.
Гептрал рецептурний препарат!
11 гру 2016р.