В корзине нет товаров

Особливості таблеток Ксарелто

При надмірній активності тромбоцитів підвищується ризик утворення тромбів і атеросклеротичних бляшок, які блокують кровотік. У таких випадках для профілактики та лікування тромбоемболії, тромбозу, інфаркту міокарда та інсульту пацієнтам зазвичай радять приймати препарати-антикоагулянти. Наприклад, таблетки Ксарелто.

Як Ксарелто діє на організм?

Ксарелто – це антикоагулянт, який має чимало переваг. На сайті Liki.ua https://liki.ua/ru/shop/brands/ksarelto-6071 до нього завжди підвищена увага й багато охочих придбати саме ці ліки.
 
Унікальність препарату полягає в тому, що активна речовина ліків не впливає безпосередньо на тромбоцити чи активність тромбіну, а має вибіркову дію. Ризик виникнення кровотечі при застосуванні Ксарелто нижчий, ніж при терапії іншими антикоагулянтами. До того ж препарат доступний у формі таблеток, що робить процес лікування максимально зручним і безболісним.
 
Таблетки Ксарелто призначаються при таких станах:
  • неклапанна фібриляція передсердь;
  • тромбоемболія легеневої артерії;
  • інфаркт міокарда;
  • рецидивний тромбоз глибоких вен;
  • гострий коронарний синдром;
  • тромбози різної локації.
З метою профілактики серцево-судинних патологій засіб іноді рекомендують пацієнтам літнього віку, з цукровим діабетом, хронічною серцевою недостатністю, артеріальною гіпертензією, транзиторними ішемічними атаками, генетичними порушеннями коагуляції.

Протипоказання до застосування Ксарелто

Хоч ризик виникнення кровотечі на тлі терапії Ксарелто й нижчий, ніж в інших антикоагулянтів, проте ці ліки категорично заборонені для самолікування. Препарат не можна застосовувати при цирозі чи тяжкій дисфункції печінки, гострій чи хронічній нирковій недостатності, загостренні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки. Протипоказаний він також дітям, вагітним і жінкам, які годують грудьми.
 
Щоб отримати від таблеток Ксарелто тільки користь, приймати засіб варто за призначенням лікаря. А на сайті Liki.ua вдасться швидко відшукати препарат у необхідному дозуванні за найбільш вигідною ціною.
27 мар 2024г.