У кошику немає товарів

Воднева пляшка: як вибрати і на що звернути увагу

Воднева вода – природний продукт для здоров'я та довголіття, який змусив про себе говорити на всіх континентах планети. Першими про надзвичайну користь водневої води заговорили японці та корейці, а за ними і весь світ. Секрет H2 води розкриває її назва: воднева вода має велику концентрацію розчиненого молекулярного водню, за рахунок чого надає потужний антиоксидантний вплив на здоров’я людини.

ТЕРАПЕВТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ І ОДИН З КОМПОНЕНТІВ ЗОЖ

Серед гаджетів, які дозволяють нам щодня пити водневу воду, є стаціонарні та портативні водневі генератори. Останні вибирають частіше, оскільки воднева пляшка компактна та легка, завжди під рукою, а процес збагачення воднем займає лічені хвилини. Такі водневі генератори називають портативними, об'єм води в них найчастіше коливається від 300 до 500 мл, а працює пляшка на власній батареї, яку потрібно періодично заряджати.
 
При виборі генератора водневої води слід звернути увагу на:
1. Країну-виробника. Найкращі девайси випускають у Японії та Південній Кореї. Ці країни є визнаними світовими лідерами з продажу пляшок та використання водневої води. Наступний сегмент – китайська продукція, але тут варто остерігатися підробок.
 
2. PEM/SPE мембрана у генераторі. Протонообмінна мембрана є у нових моделях водневих генераторів нового покоління. Мембрана на основі твердого полімерного електроліту фільтрує високонцентровану водневу воду від побічних продуктів електролізу (озон, хлор тощо).
 
3. Концентрація водню у воді. Цей показник можна виміряти якісним тестером чи спеціальним реагентом. Без нього неможливо точно підтвердити ефективність роботи водневої пляшки. У найкращих сучасних моделях концентрація Н2 (водень) становить від 2 до 5 ppm.
 
Важливо також купувати водневий генератор у продавця, що обізнаний у тенденціях та технологіях на ринку. Це гарантія того, що ви завжди зможете отримати вичерпну консультацію та допомогу у виборі конкретної моделі водневого приладу. Водневі пляшки – товар досить затребуваний, ось тільки професіоналів на українському ринку не так і багато.
 
При виборі водневого генератора дизайн також має значення: пляшки можуть бути вишуканими та елегантними (для жінок), а можуть мати більш лаконічну та «спортивну» форму (для чоловіків). Керуйтесь власним смаком! Якісна воднева пляшка стане джерелом вашої енергії, сили та здоров’я.
 
Вибирайте з розумом та користуйтеся на здоров'я!
27 сер 2019р.