У кошику немає товарів
МАСЛО ефірне 10мл лавандове

МАСЛО ефірне 10мл лавандове

k
Код товару: 116507
80,00 грн
в наявності
Ціна і наявність актуальні на: 29.05.2024
Написати скаргу
  • До поїздки в аптеку уточнюйте наявність, ціну і термін придатності в цікавій для Вас аптеці.
  • Зовнішній вигляд товару в аптеці може відрізнятися від товару на сайті.
  • Інформація про виробника та його назва на сайті може відрізнятися від реальної.
  • Інформація надана з ознайомчою метою і не повинна бути використана як керівництво до самолікування.
  • Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я! Перед застосуванням, проконсультуйтеся з лікарем!

масло ефірне Лавандове

Отримують методом гідродистиляції із квітучої частини лаванди лікарської. Має легкий, свіжий холодний запах.
Лавандова олія одна з найпопулярніших в ароматерапії. Як лікарський засіб її використовують з давніх часів. Олія високо була оцінена римлянами за антисептичну дію, і вони часто використовували її для очищення ран. Лаванда використовується в деяких стравах мароканської і французької кухні для надання їм незвичного аромату.
 
Дія
  • антисептична, противірусна, протиопікова, регенеруюча;
  • ефективний знеболювальний засіб;
  • протизапальна;
  • понижує артеріальний тиск;
  • антидепресантна;
  • заспокійлива;
  • cтимулює мозковий кровообіг, загострює пам’ять;
  • ефективний засіб від молі, для ароматизації приміщень і білизни.
Показання
  • проблеми регенерації (відновлення ) шкіри після травм, опіків, пересушування, при рубцях, при укусах комах і змій;
  • дерматит, екзема, язви, герпес, мікози;
  • зміцнення волосся, усунення лупи і ламкості волосся;
  • мігрень, м’язеві болі, ревматизм, подагра, артрит і неврит;
  • гострі респіраторні захворювання, грип;
  • запальні процеси в ротовій порожнині;
  • нервозність, роздратованість у дорослих і гіперзбудливість у дітей;
  • безсоння, клімактеричні проблеми.
Способи зовнішнього застосування
При опіках, рубцях, герпесі, укусах комах і змій наносити на пошкоджені ділянки нерозбавлену олію або спиртовий розчин (10 крапель лавандової олії на 10 мл 70-90% етилового спирту ) або на жировій основі (1:1). Лавандова олія добре поєднується з іланг-іланговою, пагулієвою, евкаліптовою у співвідношенні (1:1:1:1). Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, для масажу, ванн, аромалампи.
Збагачення косметичних засобів: 3-5 крапель лавандової олії або однієї із композицій олій змішати з 10 г (мг) основи (крему, лосьйону, тоніку, шампуню та інших).
Масаж: 5-8 крапель олії або композиції олій змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (оливкової, мигдальної, курудзяної, пшеничних зародків тощо) або обраного Вами крему.
Ванни: в заповнену ванну (37-38°C) додати 5-8 крапель лавандової олії або композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури 10-15 хвилин.
Сауна: 5-10 крапель лавандової олії або композиції олій добавити в посудину з невеликою кількістю гарячої води і покласти на верхню полицю сауни.
Гарячі інгаляції: 2-3 краплі лавандової олії додати в посудину з гарячою водою, накритися рушником і глибоко вдихати пару. Тривалість процедури 5-7 хвилин. Очі при цьому повинні бути закриті.
Ароматизація приміщень: 5-7 крапель лавандової олії або композиції олій добавити в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Приміщення наповниться ароматом. При відсутності аромалампи, можна нанести олію на серветку або добавити в горнятко з гарячою водою і покласти його на радіатор опалення.
 
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість лаванди. Не застосовувати одночасно з йодовмісними і залізовмісними засобами та хіміотерапією. Бути обережними при вагітності і епілепсії.
 
Умови зберігання
Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.
Список відгуків порожній
Додати відгук
Черкаси, Дніпро, Вінниця, Рівне, Чернігів, Львів