У кошику немає товарів
Кол-центр працює (приймає дзвінки) з 9** до 19**.  Наші аптеки працюють з 9** до 19**
АПТЕКА №7 вул. Євгенія Сверстюка, 2Б Київ    АПТЕКА №6 бульвар Перова, 24 Київ   АПТЕКА №1 вул. Княжий Затон, 4 Київ    АПТЕКА №9 вул. Йорданська, 1 Київ
АПТЕКА №2 вул. Сім'ї Ідзиковських, 2, Київ    АПТЕКА №5 вул. Деревлянська, 8 Київ   АПТЕКА №8 вул. Прилужна, 4/15 Київ   АПТЕКА №3 вул. Данила Галицького, 50 Вінниця
МАСЛО ЭФИРНОЕ РОЗОВОЕ 10 мл

МАСЛО ЭФИРНОЕ РОЗОВОЕ 10 мл

k
Код товару: 21960
261,50 грн
в наявності
Ціна і наявність актуальні на: 22.05.2022
Написати скаргу
  • До поїздки в аптеку уточнюйте наявність, ціну і термін придатності в цікавій для Вас аптеці.
  • Зовнішній вигляд товару в аптеці може відрізнятися від товару на сайті.
  • Інформація про виробника та його назва на сайті може відрізнятися від реальної.
  • Інформація надана з ознайомчою метою і не повинна бути використана як керівництво до самолікування.
  • Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я! Перед застосуванням, проконсультуйтеся з лікарем!

ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування засобу

МАСЛО ЕФІРНЕ РОЖЕВЕ

ОПИС
МАСЛО ЕФІРНЕ РОЖЕВЕ 10 мл
Масло отримують методом екстракції органічними розчинниками з квіткових пелюсток троянди галльську — Rosa gallica L., родина рожеві — Rosaceae. Трояндову олію також одержують з троянди дамаської — Rosa damascena Mill. і троянди столистной — Rosa centifolia L..
 
Збір квіток троянди виробляють з 4 до 11 годин дня. Після прибирання сировина повинна бути швидко доставлений на завод для переробки, оскільки пелюстки троянди швидко втрачають ефірне масло: за 3 години зберігання втрачається 7 – 8% олії, через 6 годин – 19%, за 24 години – до 35%.
 
Рожеве масло володіє складним хімічним складом. Більше трьохсот відомих складових становлять 86 % ефірного масла троянди, решта 14% містять велику кількість різних речовин, які є важливими для масла не тільки з точки зору аромату, але і лікувальних властивостей. Ефірне масло троянди – це суміш стеароптенов (до 50% всього обсягу) з рідкою частиною. При невисокій температурі навколишнього середовища рожеве масло набуває більш щільну консистенцію входять в його склад стеароптенов. При підвищенні температури масло набуває свій звичайний вигляд.
 
Має кровоспинну, ранозагоювальну, кровоочисний, жовчогінну, сечогінну, протизапальну, проносне, спазмолітичну, протисклеротичну, антиоксидантну, антидепресивну, тонізуючу, заспокійливу дію. Володіє гипосенсебилизирующим ефектом. Бактерицидна, антифунгальная і противірусна активність олії невисока. Ароматичний адаптоген. Афродизіак.
Найяскравіше і неперевершене цілюща якість рожевого масла – загальне омолодження організму. Воно впливає на процеси вільнорадикального окислення (є потужним антиоксидантом), має радіопротекторні та антиканцерогенними властивостями, нормалізує показники ліпідного обміну та надає антисклеротичну дію (механізм протисклеротичний дії пояснюється його інгібуючим впливом на ферменти, речовини, ліпіди).Масло сприяє нейтралізації і виведення шкідливих речовин з організму. Надаючи антитоксичну дію, зменшує нудоту, слабкість, похмільний синдром.
 
Позитивно впливає на серцево-судинну систему: покращує роботу серця, нормалізує ритміку і частоту пульсу, усуває застійні явища в серце, стимулює кровообіг, регулює і нормалізує артеріальний тиск, зміцнює стінки судин, усуває невиражені спазми коронарних судин і судин головного мозку, чинить кровоспинну дію.
 
Нормалізує роботу травного тракту, сприяючи очищенню його органів і регенерації слизових оболонок, усуваючи явища дизбактеріозу і ферментативної недостатності. Тонізує роботу селезінки, печінки і жовчного міхура. Стимулює синтез жовчних кислот і фосфоліпідів. Чинить спазмолітичну та знеболювальну дію. Сприяє розчиненню жовчних каменів.
 
Вважається ефективним протиглистовою засобом.
 
У хворих астмою та хронічним бронхітом відновлює бронхіальну прохідність, підвищує показники зовнішнього дихання, кровообігу, нормалізує імунологічний статус, підвищує функцію альвеолярних макрофагів. Зменшує біль при ангіні, послаблює кашель.
 
Аромат троянди сприятливо впливає на нервову систему, оптимізуючи процеси саморегуляції, нормалізуючи психофізичні функції організму, вирівнюючи емоційний стан і поведінкові реакції. Рожеве масло заспокоює, розслаблює, знімає нервове напруження, розсіює тривогу, послаблює почуття страху, гніву, злості, образи, горя, розчарування, занепокоєння, підозрілість і заздрості. Зменшує реакції на стрес, виводить з депресії. Це масло радості і любові, створює теплу, м'яку та затишну атмосферу, що допомагає легше переносити тягар щоденних турбот. Гармонізує біологічні ритми, полегшує процес відходу до сну і пробудження, покращує сон, позбавляє від нічних кошмарів.
 
Нормалізує мозковий кровообіг, підвищує працездатність, усуває симптоми перевтоми - слабкість, головні болі, запаморочення. Сприяє проясненню думок, стимулює творчий та інтелектуальний підйом. Усуває скутість уяви, підсилює сексуальне бажання і чуттєвість. Може служити еротичним засобом, що наповнює почуття свіжістю, безтурботністю і гармонією. Воно збагачує емоції і надає їм складні, тонкі акценти. Аромат рожевого масла позбавляє жінок від комплексу неповноцінності і вселяє віру у їх власні сили і чарівність.
Рожеве масло — прекрасний засіб для регуляції гормонального рівноваги. Воно регулює і нормалізує функції ендокринних залоз і відновлює гормональний здоров'я. Рожеве масло є визнаним афродизіаком. Підвищуючи статеву активність, сприяє вирішенню проблем сексуального характеру. Воно допомагає чоловікам зберігати потенцію, а жінкам - позбутися від фригідності. У жінок стимулює менструації, нормалізує їх регулярність і обсяг, усуває передменструальний синдром, зменшує менструальні болі, стимулює вагінальну секрецію.
Масло троянди є визнаним косметичним засобом, що мають широке застосування. Його називають «царственим» маслом, яке є потужним регенеруючою і прекрасним омолоджуючим засобом. Воно омолоджує шкіру, надає їй пружність і еластичність, розгладжує зморшки, знімає гіперемію, надає шкірі рівний і красивий колір. Масло надає на шкіру заспокійливу, тонізуючу, пом'якшувальну та зміцнюючу дію. Воно нормалізує секреторні функції шкіри (роботу сальних і потових залоз), усуває інфільтрати, має розсмоктуючу дію на рубцеву тканину (невеликій площі), усуває гіперчутливість шкіри, відновлює захисну мантію. Усуває припухлість повік, набряклість і темні кола під очима. Формує ідеальні контури обличчя і повік. Звужує капіляри, усуває видимий судинний малюнок і купероз. Олія корисна для всіх типів шкіри і може використовуватися для щоденного догляду за зрілою, старіючої, жорсткою, сухою і чутливою шкірою. Підходить для чутливої і ніжної шкіри дитини. Добре усуває попрілості, «расчеси», роздратування і запальну висип.
 
Ефективно при нейродермітах, екзематозних і алергічних дерматитах, екземах, псоріазі, герпесі, вуграх.
Поєднується з маслами апельсина, бергамота, неролі, жасмину, лаванди, пальмарози, пачулі, герані, троянди, гвоздики, ромашки, сантала, шавлії. Компліментарні масла – пальмароза, жасмин, сантал, бергамот.
 
Показання до застосування:
Широкий спектр фармакологічної активності обумовлює застосування рожевого масла для лікування дуже багатьох захворювань. У сучасній ароматерапії його використовують при хронічному бронхіті, туберкульозі легенів, астмі, сінній лихоманці, гепатиті, холециститі, жовчо - і сечокам'яної хвороби, виразкової хвороби, нудоті, запорах, нефриті, атеросклерозі, порушенні мозкового кровообігу, ішемічної хвороби серця, тахікардії, гіпертонії, варикозному розширенні вен (якщо немає вузлів і запалень), артритах, ревматизмі, неврастенії, безсонні, депресії, головних болях, порушеннях менструального циклу, передменструальному синдромі, аменореї та дисменореї, ускладненої менопаузі, імпотенції, фригідності. Трояндову олію з успіхом використовують для еротичного масажу, особливо для розкріпачення жінки, невпевненою у своїх сексуальних можливостях і сомневающейся у своїй привабливості.
 
Застосування препаратів з рожевим маслом показане при запальних процесах слизових оболонках і шкірі. Процедури з рожевим маслом допомагають при вагініті, кон'юнктивіті, стоматиті, гінгівіті, алергії, герпес, оперізуючий лишай, саднах, ранках, опіках, екземі, псоріазі і вугрової висипки.
Рожеве масло є відмінним засобом для догляду за шкірою всіх типів, особливо старіючої, в'ялою, сухою і чутливою. Його застосовують при крихких капілярах і пошкодженнях ниткоподібних вен. Масло оздоровлює шкіру при захворюваннях ендокринного характеру. У дитячій практиці усуває попрілості і «расчеси».
 
Способи застосування:
  • Для масажу і аплікацій вносять 1-3 краплі трояндової ефірної олії на 10 мл жирової основи.
  • Для збагачення кремів і тоніків — 5 крапель на 5 мл основи.
  • У ванну — 5-7 крапель масла, попередньо змішаного з емульгатором (1/4—1/3 склянки молока, вершків, розчину морської або кухонної солі).
  • В аромалампу — 4-6 крапель.
  • Для полоскання — 2 краплі масла на 1 склянку води.
Також масло троянди є одним з самих старих і улюблених матеріалів для парфумерії. Без перебільшення можна сказати, що жодне високоякісне парфумерне виріб не обходиться без застосування рожевого масла. Ефірне масло, конкрет і абсолют троянди широко застосовують в самих різних косметичних і парфумерних виробах - помади, духи, пудрах, рожевих есенціях і т. д. Дистильоване масло надає характерну квіткову ноту вищої якості, а екстракційне – зміцнює квіткову тональність і посилює фіксацію запахів. Масло троянди також застосовують для ароматизації тютюну, в кондитерському виробництві (цукерки, напої, фруктові десерти тощо) і у фармації (мазі, пластирі, краплі та ін), рідко – для ароматизації міцних та безалкогольних напоїв.
 
Протипоказання:
Не застосовувати одночасно з хіміотерапією пухлинних захворювань, а також під час вагітності та дітям до 6 років.
 
Умови і терміни зберігання:
Ефірні олії зберігаються у щільно закупорених флаконах з темного скла при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
 
Форма випуску:
Флакон 2,5 мл.
 
03 листопада 2017р. 22:28
Валя
Эфирное масло розового дерева для меня универсальное средство. Использую его при принятии ванны, при воспалении миндалин, как средство для полосканий, прилаживаю на прыщ или же добавляю в маску для лица, также использую просто для аромотерапии (отлично успокаивает). Масло проявляет противовоспалительное, кровоостанавливающее действие, укрепляет капилляры и убирает сосудистую сетку. Любимый мой продукт.
Додати відгук
Черкаси, Дніпро, Вінниця, Рівне, Чернігів, Львів