В корзине нет товаров

Лабораторна діагностика

Лабораторна діагностика - це один з найважливіших етапів під час встановлення діагнозу, оскільки дає можливість виявити патологічні зміни на клітинному і молекулярному рівнях.
 
Для правильної постановки діагнозу, в обов'язковому порядку потрібно провести додаткові обстеження, які дають можливість швидко виявити причини симптомів захворювань, які з'являються у пацієнтів. Лабораторна діагностика дає потрібну кількість інформації про стан здоров'я людини. Тому для висококваліфікованого лікаря завжди буде актуальним запитання якісної діагностики. На базі лабораторних досліджень, лікарі складуть потрібний план обстеження і лікування і будуть мати можливість спостерігати за ефективністю терапії.
 
Лабораторія Ескулаб пропонує якісне та швидке проведення лабораторних досліджень. Сучасне обладнання для лабораторних досліджень дає можливість проводити ретельно аналізи, здійснювати контроль на найвищому рівні діагностики. У лабораторії працюють тільки висококваліфіковані лаборанти з багаторічним досвідом роботи.
 
Під час проведення досліджень використовуються реактиви високої якості та сучасні методики лабораторної діагностики. Саме це є запорукою вірного результату досліджень. Частіше за все проводиться в нашій лабораторії Ескулаб аналізи крові. Їх проводять для визначення можливих змін в загальному стані людини. Біохімічний аналіз крові дозволяє дослідити функціональний стан органів та систем організму. При біохімічному аналізі крові можливо дослідити функції печінки, нирок, підшлункової залози, ліпідний обмін, білковий обмін, кількісна діагностика макро- та мікроелементів таких як кальцій, калій, натрій і магній. За допомогою аналізів методом ПЛР-діагностики можна виявляти будь-яке вірусне та інфекційне захворювання. Лабораторія постійно розвивається, та розширює спектр досліджень. Ви будете задоволені лабораторною базою, просторими кабінетами, професійними спеціалістами та хорошим сервісом.

Переваги здачі аналізів у лабораторії Ескулаб:

● Велика мережа відділень лабораторій Ескулаб по всій Україні.
● Зручний сайт на якому можливо провести онлайн запис.
● Батьків з дітьми до 2-х років приймають поза чергою.
● Працюють висококваліфіковані лаборанти, що мають сертифікати та багаторічний практичний досвід роботи.
● Повна безпека пацієнтів. Під час роботи використовуються сучасні одноразові інструменти та засоби безпеки. Для забору крові використовуються вакуумні системи, що виключають контакт крові пацієнта з зовнішнім середовищем та є непридатні для повторного використання.
● Високий рівень обслуговування. Приємна атмосфера, приємні ціни, чистота і затишок, а також доброзичливе та уважне ставлення та індивідуальний підхід до кожного пацієнта залишать найкраще враження від відвідування. Також організована служба виїзду лаборанта на дім.
● Широкий спектр лабораторних аналізів, наявність пакетів досліджень.
● Отримання результатів в онлайн.
● Швидкі тести на Covid-19.
09 дек 2020г.