В корзине нет товаров

Як позбавити ноги від постійної втоми?

   Наші ніжки витримують постійне напруження. Цілий день від моменту, коли ми підвелися з ліжка, і до пізнього вечора ми перебуваємо в постійному русі. Жінки не часто балують себе зручним взуттям, віддаючи перевагу черевичкам на високих підборах. Багато часу дехто з нас проводить стоячи, що також негативно впливає на стан та самопочуття ніг. Тому, повертаючись додому, більшість відчуває втому та важкість. Усе це може не тільки вплинути на самопочуття, але й зруйнувати плани, внести дискомфорт у повсякденне життя.
 
   Наші ніжки – це частина тіла, на яку впродовж дня припадає значне навантаження. Особливо це стосується людей, робота яких пов’язана з постійним положенням стоячи. Усі ми впродовж дня багато ходимо, бігаємо, що не може позначитись на самопочутті та появі болю в ногах.
 
   Високі підбори – це одна з причин тяжкості та появи болю надвечір. Саме ця неприємність знайома багатьом жінкам. Але бажання відчувати себе гарною та бажаною в чоловічих очах змушує представниць прекрасної статі знову одягати черевики на високих підборах, намагаючись не думати про втому в ногах, яка з’являється наприкінці дня. У результаті ж виникає величезне бажання якнайшвидше зняти гарне, але не зовсім зручне взуття та дати своїм ніжкам трохи перепочити.
 
   Краса ніг залежить від комфорту, а тому важливо своєчасно подбати про їх здоров’я. Сьогодні надається маса послуг для підтримки ваших ніжок:
•  спа-процедури;
•  лікування грязями;
•  басейни;
•  масажі та багато іншого. 
Але далеко не кожна жінка може дозволити собі після довгого робочого дня присвятити декілька годин на такі процедури, а так хочеться повернути комфортні відчуття та легкість.
 
   Для тих, хто знайомий із подібною проблемою, хто хоче швидко позбутися важкості в ногах, після важкого дня та повернути неперевершений зовнішній стан та здоров’я своїм ніжкам, з’явилась новинка, справжній рятівник – крем Цедралекс, який дарує легкість, знімає втому завдяки основному компоненту в складі – корсиканському цитрону.
 
   Виробник «Серв’є Хелскер» уперше випустив цей засіб, який за лічені хвилини знімає відчуття важкості та набряки в ногах.
Окрім корсиканського цитрону, до складу препарату входять інші активні речовини, які сумісно допомагають ліквідувати неприємні відчуття в ногах.

Чому продукт настільки ефективний?

   Щоб зрозуміти секрет крему Цедралекстм, необхідно розглянути цілющі властивості основного компоненту. Цитрон корсиканський – це цитрус, який росте тільки в середземноморському кліматі та має лікувальний ефект, відомий ще нашим пращурам. Ця рослина багата на вітаміни та мінерали. Її використовують як для терапії захворювань, так і в косметології. Цитрон володіє тонізуючими та протизапальними властивостями.


Кожний плід цього цитрусу у своєму складі має:

•    фосфор;
•    кальцій;
•    залізо;
•    вітаміни групи В;
•    вітамін С;
•    бета-каротин. 
   Окрім цього, багата на корисні складники й шкірка цитрону – ефірні масла та кумарини, лімонен, ліметин, бергапрен, флавоноїди.
Багаторічні дослідження користі цих фруктів довели, що цитрус добре впливає на кровоносну систему людини, володіє протизапальними властивостями. Окрім цього, приємний та насичений аромат цитрону корсиканського дозволяє використовувати його при виготовленні парфумів. 
 
   Цедралекс – це засіб, який пройшов споживче тестування. Усі жінки, які взяли участь у ньому, відмітили швидке зменшення відчуття втоми та важкості в ногах, а набряклість скоротилась майже на 25%. Жінкам, що досліджували крем, сподобалась і його текстура. Вона виявилась максимально прийнятною, не залишає слідів на одягу, добре поглинається. Саме тому Цедралекс™ отримав оцінку «добре» майже в 90% користувачів.
 
   Засіб дійсно дарує полегшення ніжкам, приємна прохолода огортає та знімає втому. Шкіра стає більш пружною, зволоженою та має доглянутий вигляд. Що саме зумовлює хорошу зволоженість епідермісу? Як відомо, для цього найчастіше використовують такий компонент, як гліцерин. Саме він у поєднанні зі скваланом, що входить до складу засобу Цедралекс™, і дарує шкірі ніжок приємну насиченість вологою. Сквалан володіє хорошою властивістю проникати через верхні шари епідермісу, тому в кремі виступає в ролі провідника всіх поживних речовин у більш глибокі шари шкіри.
 
   Усе це дає гарантію, що після нанесення засобу Цедралекс™ ви відчуєте його приємну заспокійливу дію, зволоження, що разом дасть відчуття легкості в ногах після нанесення. До складу входить також ментол – охолоджувальний компонент продукту. Він дарує відчуття свіжості та прохолоди. Крім того, цей складник засобу сприяє зниженню набряклості та тонізує шкіру, здатен знімати легкі больові відчуття. Дивовижне поєднання цитрону та ментолу у кремі Цедралекс™ дає полегшення, прохолоду, зволожує шкіру ніг та віддає їй корисні речовини.
Висновки
   Відмітимо, що засіб для втомлених ніжок Цедралекс™ пройшов контроль за дерматологічними критеріями. Його використання не потребує заходів безпеки, за умови його застосування згідно з наданими рекомендаціями. Крем Цедралекс™ – це засіб французького виробництва. Він повністю відповідає всім європейським вимогам, його складники дозволені українським законодавством для використання як косметичного засобу.   
 

   Даруйте легкість своїм ногам разом із Цедралекс

 
*Під словом «перший» мається на увазі перший крем від компанії «Серв’є Хелскер» для легкості ніг на основі корсиканського цитрону.
**Внутрішні дані компанії «Серв’є Хелскер».
 
     Аптека в Instagram        
21 авг 2017г.