В корзине нет товаров

Візормакс для очей

Відгук:
Ще одна хороша і вигідна «.....» видурити з батьків гроші адже на здоров'ї дітей ніхто не економить !!! Склад : мякоть яблука з ароматизатором полуниці і чорниці плюс (дорбе якщо) лимонна кислота а ще трошки солодкого шоб дітям сподобалось , ось вам і новий чудо-препарат який діти з радістю будуть споживати це ж не каплі . Ну ... думайте самі чи потрібно вам ніщо за всього 350 гривень в середньому.
 
 
Відповідь:
На жаль, на сьогодні існує багато продуктів, які можна віднести до категорії «НІЩО».
Все частіше з’являються відгуки про те, що препарати та біологічно активні добавки не містять навіть того, що заявлено в складі.

комплекс Візормакс

Що до комплексу ВІзормакс, він дійсно містить  м’якуш полуниці, натуральний ароматизатор полуниці, натуральний ароматизатор  смородини і лимонну кислоту,  але в складі допоміжних речовин.
При створенні Візормакс, головним завданням було, уникнути додавання в допоміжні речовини синтетичних консервантів та стабілізаторів. Саме, тому ви не знайдете ні в складі ні в інструкції відомих всім: Е 171, Е 172 та ін.
 
Пропоную розібратися, завдяки чому  Візормакс рекомендується для нормалізації зору при надмірному зоровому навантаженні дітям з 7 років та дорослим.

Активними інгредієнтами Візормакс являються:

- екстракт чорниці (виробництво Фінляндія) в дозуванні 200 мг.,
- екстракт обліпихи (виробництво Німеччина) в дозуванні 100 мг
- аскорбінова кислота в дозі 50 мг.
 
Найціннішим екстрактом чорниці вважається той, в котрому міститься найбільша кількість активних речовин – АНТОЦІАНІВ, саме вони мають властивості покращувати здоров’я очей при надмірному контакті з екранами гаджетів.  
Фінський екстракт чорниці, який входить до складу Візормакс, містить необхідну кількість АНТОЦІАНІВ, що доведено і перевірено (данні дослідження надсилаю окремим файлом)
Екстракт Обліпихи та вітамін С забезпечують необхідну дозу аскорбінової кислоти та вітаміну А для нормального розвитку органів зору у дітей в період активного росту.
 
Використання якісних екстрактів європейського виробництва в складі Візормакс дійсно впливає на вартість продукту. Але якщо зауважити, що одне саше Візормакс забезпечує необхідну кількість антоціанів чорниці та вітамінів А,С на добу, вартість лікування значно дешевше аніж при використанні більш доступних продуктів з чорниці (данні дослідження test.org)

здоров’я дитячих очей

Хочу наголосити, що батьки мають бути максимально уважні до здоров’я очей своїх дітей, особливо в наш час, коли їх оточують смартфони, комп’ютери та планшети.  Тож, огляд у офтальмолога, має бути обов’язковим перед застосуванням будь-яких препаратів, в тому числі і комплексу Візормакс.
10 дек 2018г.