У кошику немає товарів

Все про вибір масажера для ніг

Масажер для ніг є чудовим засобом для релаксу. Можна вибирати профілактичні або лікувальні масажери для ніг - перші швидше розслаблюють, запобігають застійним явищам, другі застосовуються в терапії захворювань опорно-рухового апарату. Ціна пристроїв буде різною. Розкажемо, який вибрати масажер для ніг з урахуванням особистих запитів та доступного бюджету.

Які існують масажери для ніг

Розгляд питання, як правильно вибрати масажер для ніг, потрібно почати з типу та характеристик обладнання. Прості механічні моделі ефективні, дешеві, але не надто зручні у використанні. Електричні в цьому плані набагато більш функціональні – мають максимальну кількість робочих режимів, які живляться від мережі.
Вони бувають:
  • Гідраційними – це ванни для водного масажу ніг з широким набором додаткових функцій на зразок ІЧ-прогріву. Дно ванни хвилясте або рифлене. Для посилення терапевтичного ефекту можете додавати у воду сіль, відвари трав, ефірні олії.

  • Роликовими – мають вигляд роликів, що обертаються. Розслаблення м'язів буде максимально глибоким та ефективним. Роликовий масажер для ніг ефективно усуває біль, знімає набряки, незамінний у лікуванні плоскостопості, може мати акупунктурний стимулюючий ефект. Чим більший функціонал, тим корисніший масаж. Ролики дозволяють робити розминку, погладжування, шиацу та працювати в інших техніках.

  • Компресійними – в основі роботи є принцип зміни показників тиску. Компресорний пристрій заповнює спеціальні подушки стисненим повітрям, ступні стискаються, а потім випускає його. Компресійний масажер для ніг впливає дбайливо, ефективно, помітно покращує лімфострум, активізує циркуляцію крові. Це дозволяє знімати втому, усувати набряки, забезпечує ефективний релакс.

  • Вібраційними – мають вигляд платформ, що вібрують, з відсіками під ноги. Робота масажера для ніг можлива в різних режимах одночасно, доступні варіанти налаштувань.

 
Якщо не знаєте, який найкраще вибрати масажер для ніг, придивіться до комбінованих моделей. Вони здійснюють різні види дій. Потрібно буде просто вибрати на масажері для ніг потрібний режим.

Який найкращий масажер для ніг

Якщо цікавлять релакс, приємні відчуття, зупиніться на гідромасажній ванні - вона недорога і функціональна. З метою терапії захворювань кісток, суглобів, вен потрібний складний професійний пристрій. Вкладення у його покупку окупаються швидко, якщо порівнювати з курсами мануального масажу.
Вивчіть функціонал різних моделей масажерів для ніг, порівняйте усі варіанти. Зазвичай автопрограм декілька, доступне регулювання сили впливу. Плюсом буде наявність у масажері для ніг ІЧ підігріву.
 
Короткий висновок
Масажер для ніг який краще і чому – маєте вирішувати ви з урахуванням особистих запитів. Комусь потрібні прості профілактичні моделі, інші покупці шукають продуктивних професійних рішень. Ви не помилитеся, якщо зробите ставку на масажер для ніг відомого бренду. Таке обладнання якісне та довговічне. Чим більше доступно функцій, тим цікавіше і вища ціна.
21 гру 2020р.