У кошику немає товарів

Корейська доглядова косметика: склад тканинних масок

Дівчата завжди намагаються приділяти особливу увагу догляду за шкірою обличчя, адже від її стану залежить зовнішній вигляд. Зберегти молодість і красу їм допомагає доглядаюча косметика. Особливу популярність останнім часом здобули корейські б'юті-засоби. Це пояснюється їхньою ефективністю та відносно невисокою ціною порівняно з популярними європейськими брендами. Придбати таку косметику можна як у магазинах, так і в інтернеті.
 
Найбільш популярними стали корейські маски для обличчя. Їх існує безліч, але найчастіше для зволоження шкіри дівчата вибирають тканинні варіанти. У чому їх особливість?
 
Це справжня чарівна паличка, яка лише за 15-20 хвилин може помітно покращити стан шкіри, наситити її, повернути природний рум'янець, зняти набряклість та сліди втоми. Така доглядаюча косметика, точно закохає в себе будь-яку жінку.
 
У такій корейській косметиці найчастіше можна зустріти такі інгредієнти:
  • секреція равликів – відновлює верхній шар, підтягує шкіру, розгладжує дрібні зморшки;
  • гіалуронка та колаген - вирівнюють рельєф, забезпечують глибоке зволоження та м'якість шкіри;
  • перлинний порошок - згладжує пігментні плями, надає шкірі природного блиску, відновлює водний баланс;
  • вітамін С - бореться зі втомою, освітлює шкіру і перешкоджає появі пігментації;
  • чайне дерево - прибирає жирний блиск, бореться із запаленнями та почервоніннями на шкірі;
  • алое-вера - має протизапальний ефект, сприяє регенерації шкіри, утворює тонку захисну плівку;
  • зелений чай – бореться з почервоніннями, пігментними плямами та вуграми, глибоко очищає та звужує пори;
  • коензим Q10 - бореться з віковими змінами шкіри, підтягує та розгладжує невеликі мімічні та вікові зморшки.
Компоненти – це, звичайно, чудово, але головна перевага подібних масок – волога, якою вони насичують шкіру. Адже відомо, що надмірно сухий епідерміс сам може стати причиною появи запалень і пігментних плям.
 
Саму основу для маски найчастіше роблять із бамбука чи бавовни. Обидва матеріали абсолютно гіпоалергенні та відмінно проводять корисні компоненти завдяки мінімальній товщині. У більш дешевих масках також використовують неткане волокно, а в преміум-сегменті - біоцелюлозу, що забезпечує відмінне прилипання маски та покращує абсорбційні властивості б'юті-засобу.

Правила і лайфхаки використання тканинних масок

Особливих правил застосування немає. Виробники рекомендують перед використанням маски на обличчі зробити алергопробу на тильній стороні зап'ястя, щоб переконатися у відсутності індивідуальної реакції організму на компоненти засобу. Наносити маску потрібно на очищену особу на 15-20 хвилин, після чого змийте залишки маски теплою водою.
 
А ось кілька лайфхаків:
  • наносьте маску у душі. Від водяної пари пори на обличчі розширяться, і компоненти, що діють, зможуть проникнути глибше в шкіру;
  • шия теж потребує догляду. Знявши маску з обличчя, занурте її в залишок сироватки в упаковці і нанесіть на шию на 10-15 хвилин;
  • розпорядитися сироваткою, що залишилася, можна по-іншому: нанесіть її на обличчя, а потім прикладіть тканинну маску. Так ви отримаєте глибше зволоження;
  • ще один варіант - взяти чистий бавовняний лист і занурити його в сироватку, а потім відправити в морозилку у спеціальному мішечку для заморозки. Так ви отримаєте дві маски за однією ціною.
А ще не забувайте зважати на стан своєї шкіри після використання корейської маски, особливо якщо вона нова. Чи сталося відчуття, що нічого не змінилося? Тоді цей продукт вам не підходить. Не засмучуйтеся і продовжуйте пошуки свого ідеального засобу для догляду за шкірою обличчя.
 
За матеріалами сайту Zakupka.com
21 лют 2020р.