У кошику немає товарів

Антивікова косметика для обличчя

Якщо Ви вважаєте, що старіння шкіри починається після 50 років, Ви помиляєтеся. Пружність, рівний колір обличчя, еластичність - все це починає знижуватися приблизно після 25 років. Звичайно, все індивідуально, але саме з цього моменту необхідно більш уважно ставитися і до своєї шкіри, і до засобів для догляду за нею.
Vichy розробила антивіковий крем, який допоможе впоратися зі старінням шкірного покриву на різних етапах його формування. Є багато лінійок косметики, серед якої Ви точно знайдете ті засоби, які допоможуть Вам впоратися з усіма проблемами.

Чому варто вибрати креми Vichy?

Косметика Vichy виробляється дуже давно. Як відомо, нам природа дає свої дари, які допомагають продовжити молодість і красу нашої шкіри. Так сталося і з цим брендом. Все почалося тоді, коли доктор Аллер став вивчати властивості термальної води високої мінералізації.
 
До нього в той час звернувся Жорж Герен, у якого була незагойна рана. Хороший ефект не змусив себе довго чекати - рана почала швидко затягуватися і незабаром і зовсім пропала.
 
Цими людьми було прийнято рішення створювати косметику для жінок, в складі якої обов'язково буде ця термальна вода. З того часу нічого не змінилося - який би продукт Vichy Ви б не придбали, в ньому буде цей приголомшливий компонент, який допоможе позбавити подразнень на шкірі, запалень, вилікує дрібні пошкодження.

Який антивіковий крем вибрати?

Є багато лінійок серед всього асортименту Vichy, які спрямовані на позбавлення від зморшок і втрати пружності та еластичності шкіри. Кожна з них розрахована на певний вік жінки.
 
Є такі лінійки продукції:
  • Slow Age - лінійка для молодої шкіри від 25 років. Відновлює захисний бар'єр шкіри, допомагає їй протистояти негативному впливу зовнішнього середовища, поліпшує структуру, наповнює корисними речовинами. Все це необхідно для продовження молодості і краси;
  • Idealia. Косметика для молодої шкіри, яка потребує лише легкого коригування недоліків, як нерівний тон обличчя, втрата здорового блиску. Але також антивіковий крем для обличчя Vichy здатний позбавити перших дрібних зморшок;
  • Liftactiv Supreme - лінійка для жінок у віці від 35 років. Ефективно бореться зі старінням шкіри на різних етапах його формування, покращує колір обличчя, підвищує пружність і захисний бар'єр;
  • Neovadiol - лінійка для жінок в період менопаузи. У цей час змінюється гормональний фон жінок, а, отже, і шкіра втрачає багато корисних речовин, стає сухою, з'являються серйозні зморшки. Розрахована на жінок у віці від 45 років.
В кожній лінійці є нічний і денний антивіковий крем Vichy, а також засоби для догляду за шкірою навколо очей. Всі продукти підходять для жирної і проблемної, сухої і нормальної дерми. Також Ви можете придбати Liftactiv Flexilift Teint - тональний крем, який візуально приховує зморшки, а також доглядає за шкірним покривом.
 
Структура кремових продуктів дуже приємна - вони легко вбираються, не залишають липкої плівки. При цьому хороший результат не змусить себе довго чекати. Але головна їх заслуга - вони компенсують недолік тої чи іншої речовини в нашій шкірі, тим самим продовжують нашу молодість і красу.
27 липень 2020р.