У кошику немає товарів

Назальна обструкція порушення носового дихання - зміна функції носа

Назальна обструкція (порушення носового дихання) - зміна функції носа. Актуальність назальной обструкціі пояснюється її поширеністю. Кожна людина в своєму житті стикається з порушенням носового дихання. Причини назальной обструкції різноманітні. Порушення носового дихання виникає при вірусних інфекціях, дії шкідливих речовин на слизову оболонку порожнини носа, різні анатомічні особливості.
 
Деякі патологічні агенти призводять до короткочасного порушення носового дихання, але анатомічні зміни призводять до постійної назальной обструкція, яка вимагає згодом додаткової корекції. За допомогою порожнини носа регулюється температура, вологість, тиск, склад, швидкість переміщення повітряного потоку до альвеолярно-капілярного бар'єра. Без нормального носового дихання неможливе нормальна аерація околоносових пазух.
 
Головну роль в регуляції об'єму легенів грають природні утворення носової порожнини: носової клапан, носові раковини, носові ходи, носова перегородка. Носова порожнина і її анатомічні структури є початковим відділом високоефективні фільтра, який затримує переважну кількість патологічних агентів (віруси, бактерії, алергени, шкідливі речовини).
Будь-які зміни в анатомічних структурах носа призводять до порушення регуляторних функції і, як наслідок, розвивається назальная обструкція. Звуження просвіту порожнини носа і збільшення аеро-динамічного опору змушують людину дихати ротом. У цьому випадку не відбувається повноцінного газообміну в легенях.
 
Вдихаєме повітря через ротову порожнину недостатньо очищується, зігрівається і зволожується.
 
Лікування порушеннь носового дикання може бути консервативним і хірургічним.
Консервативне лікування має бути спрямоване на усунення причини початку назальной обструкції (елімінація вірусів, бактерій, алергенів).
Хірургічні методи лікування показані при наявності будь-яких стійких анатомічних зміни в порожнині носа. Нажаль, не завжди пацієнт налаштований на проведення хірургічного втручання. Будь-який лікар повинен запропонувати альтернатівний спосіб лікування, який буде ефективним і безпечним. Таким методом є застосування назального бустера.
 
Назальний бустер - Багатофункціональний пристрій, який полегшує носове дихання, за рахунок турбіни збільшує обсяг вдихуваного повітря, розширюються носові ходи і спрощує проходження повітря в легені. Назальний бустер складається з високоякісного матеріалу, подібного за своєю структурою хрящеві тканини, абсолютно гіпоалергенний.
Підходить пацієнтам будь-якого віку, є абсолютно безпечним і ефективним, показаний при будь-яких анатомічних зміни в носовій порожнині.
 
Ми рекомендуємо назальний бустер, як альтернативний метод лікування при назальной обструкції.
 

Купити в аптеці⇒

 
H.A. Пелешенко
Хірургічні методи корекції
назальні обструкції
ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. А.І. Коломійченка НАМИ України »,
(Дир. - акад. НАМИ України, проф. Д.І. Заболотний)
     Аптека в Instagram        
15 лис 2017р.