У кошику немає товарів

Біотебал для зменшення випадіння волосся

Гарне, міцне, здорове, блискуче волосся – ваша мрія? Вона може стати реальністю при грамотному підході до догляду та, звичайно, дієті. Сухість, ламкість, посічення й зазвичай виникають на фоні дефіциту мінералів, мікроелементів. Якщо ви недоотримуєте їх із їжею, можна почати приймати відповідні препарати.
 
У продажу представлені різні формули для зміцнення волосся, але, на думку експертів, ефективно працюють далеко не всі. Препарат із біотином Біотебал дає швидкі виражені результати та безпечний для здоров'я. Він встиг добре зарекомендувати себе в країні виробництва (Польщі), зібрати багато позитивних відгуків від дівчат та жінок різного віку. Наразі лікарський препарат став вироблятися і для українського ринку. Він підходить підліткам з 14 років та дорослим. Завдяки збалансованому складу, високому вмісту біотину Біотебал дає виражені результати. Плюсом буде зручний спосіб прийому: одна таблетка щодня.

Особливості дії

Біотебал заповнює дефіцит біотину, його приймають для росту волосся та проти випадання. Додатково покращується стан шкіри та нігтів.
Вже у перші тижні прийому жінки відзначають прискорення росту нігтів, волосся, зменшення обсягів випадання, зміцнення волосяних цибулин, нормалізацію стану шкіри голови. Оптимальні результати дає комбіноване внутрішнє та зовнішнє лікування. Додатково можна робити домашні та магазинні маски, використовувати спеціальні спреї, ампули, сироватки, втирати в коріння настої.

Чому саме біотин?

Лікарі рекомендують застосовувати біотин для росту та зміцнення волосся. Для призначення достатньо наявності характерної симптоматики дефіцитів, або можна зробити лабораторний аналіз.
 
Принципи дії біотину:
•  Стимуляція вироблення власного колагену.
•  Запобігання перерізу, відновлення структури.
•  Профілактика, припинення випадання.
•  Посилення яскравості власного пігменту, профілактика сивини.
•  Поліпшення стану шкіри та нігтів.
Доведено, що біотин покращує стан шкіри голови, запобігає появі лупи.

Рекомендації щодо застосування

Препарат з біотином Біотебал, за відгуками лікарів та жінок, які випробували його, є одним з найкращих на ринку. Слідкуйте за термінами придатності, не приймайте препарат після закінчення. Для зберігання вибирають сухе темне місце.
 
Приймати біотин потрібно після їжі по 1 таблетці на день. Не перевищуйте дозування – це не дасть прискорених результатів, проте підвищить ризики побічних ефектів. Оптимальна тривалість прийому – 2-3 місяці, за необхідності курс можна буде повторити після перерви.
 
До протипоказань відносять індивідуальну непереносимість активних компонентів. За наявності питань, сумнівів до початку прийому, проконсультуйтеся з лікарем та ознайомтесь з інструцією.
 
Біотебал – ідеальний засіб для здоров'я волосся. Враховуйте рекомендації щодо застосування і неприємних симптомів під час прийому не буде. Препарат із біотином ефективно зупиняє випадання волосся, зміцнює коріння, підсилює зростання. Його можна застосовувати для профілактики та лікування випадання. Країна виробництва – Польща.
04 тра 2023р.