У кошику немає товарів
МАСЛО натуральне рослинне 50мл жожоба

МАСЛО натуральне рослинне 50мл жожоба

k
Код товару: 170125
157,00 грн
в наявності
Ціна і наявність актуальні на: 22.02.2024
Написати скаргу
  • До поїздки в аптеку уточнюйте наявність, ціну і термін придатності в цікавій для Вас аптеці.
  • Зовнішній вигляд товару в аптеці може відрізнятися від товару на сайті.
  • Інформація про виробника та його назва на сайті може відрізнятися від реальної.
  • Інформація надана з ознайомчою метою і не повинна бути використана як керівництво до самолікування.
  • Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я! Перед застосуванням, проконсультуйтеся з лікарем!

Масло натуральне рослинне Жожоба

Отримують з насіння жожоба (або хохоба, або симмондсии китайської) – Simmondsia chinensis (сімейство симмондсиевые – Simmondsiaceae).
 
Короткий опис рослини
Це дводомний сильно гіллястий вічнозелений чагарник 1-2 м заввишки з сидячими, супротивними, цілісним листям. Квітки дрібні, одностатеві, позбавлені пелюсток. Плід – тригранна коробочка. У м'ясистих сім'ядолях насіння є значна кількість рідкого воску (ефірів жирних кислот і спиртів), який більше ніде в рослинному світі невідомий. Це рослина—довгожитель, може жити понад 100 років і навіть досягати 200-річного віку.
 
Корисні речовини.
Цікаво відзначити, що за своїм складом масло жожоба значно відрізняється від інших рослинних масел, що застосовуються в косметології, адже насправді це зовсім не масло, а рідкий віск. Так, якщо в інших жирних оліях насичені і ненасичені жирні кислоти представлені тригліцеридами, то масло жожоба утворено сумішшю рідких воскових естерів цих кислот, що дозволяє йому проникати в шкіру значно глибше і діяти значно ефективніше, ніж інші олії.
Масло жожоба містить у вигляді рідких воскових ефірів до 80% гадолеиновой жирної кислоти, від 10 до 22% ерукової, від 5 до 15% олеїнової, близько 3,5% нервоновой, до 3% пальмітинової і по 1% пальмитолеинвой та бегенової жирних кислот. Також в маслі містяться цінні амінокислоти, вітамін Е.

Властивості і застосування.
Застосування у олії жожоба найширше, його використовують і у догляді за шкірою, і в догляді за волоссям. Це масло володіє високими пом'якшуючими властивостями, відмінним зволожуючим ефектом, а також регенеруючою, антиоксидантну та протизапальну дію.
Використовувати масло жожоба рекомендується для догляду за шкірою будь-якого типу, але особливо воно буде корисно для сухої, запаленої і лупиться шкіри, для вікової шкіри, а також для проблемної шкіри. Ще масло відмінно показує себе в догляді за шкірою після засмаги, для профілактики розтяжок, для боротьби з целюлітом. У догляді за волоссям масло показано для відновлення фарбованого волосся, для нормалізації стану сухого і ламкого волосся.
 
Способи застосування.
Масло можна застосовувати в чистому вигляді, у складі масляних сумішей, для розчинення ефірних масел, для збагачення косметичних продуктів.
 
Склад.
100% масло жожоба (100% Oleum Simmondsiae).

Протипоказання.
Індивідуальна непереносимість.
Список відгуків порожній
Додати відгук
Черкаси, Дніпро, Вінниця, Рівне, Чернігів, Львів