У кошику немає товарів
аптеки працюють з 8** до 20**, у вихідні з 9** до 19**
МАСЛО ЖОЖОБА 20мл

МАСЛО ЖОЖОБА 20мл

k
Код товару: 28612
108,00 грн
в наявності
Ціна і наявність актуальні на: 28.09.2023
Написати скаргу
  • До поїздки в аптеку уточнюйте наявність, ціну і термін придатності в цікавій для Вас аптеці.
  • Зовнішній вигляд товару в аптеці може відрізнятися від товару на сайті.
  • Інформація про виробника та його назва на сайті може відрізнятися від реальної.
  • Інформація надана з ознайомчою метою і не повинна бути використана як керівництво до самолікування.
  • Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я! Перед застосуванням, проконсультуйтеся з лікарем!

ІНСТРУКЦІЯ

ДЛЯ МЕДИЧНОГО ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБУ

МАСЛО ЖОЖОБА

ОПИС
МАСЛО ЖОЖОБА 50 мл
 
Дія та показання до застосування олії.
Масло жожоба - ідеальний засіб для повсякденного догляду за шкірою і волоссям будь-якого типу. Воно відрізняється тонкою текстурою, високою проникаючою здатністю, регенеруючу, пом'якшувальну, зволожуючу і протизапальною дією. При нанесенні на шкіру і волосся масло повністю всмоктується і не залишає жирного сліду, зручно для догляду за шкірою після гоління.
 
Особливо ефективно використання масла жожоба для догляду за ніжною шкірою новонароджених при попрілостях, висипу, сухої і лупиться шкірі. Його використовують для догляду за шкірою навколо очей, а також сухими, обвітреними і потрісканими губами.
 
При регулярному використанні масло жожоба сприяє омолодженню втомленою і в'ялої шкіри, усунення зморшок і запобігання появи нових.
У косметиці та дерматології олію жожоба широко використовується як самостійно, так і в сумішах з іншими жирними та ефірними маслами. Його застосовують при стриях (розтяжках, рубцях після вагітності), дрібних травмах, тріщинах, сонячних опіках, вугрової висипки, ущільненні на долонях, ліктях, підошвах ніг. Масло жожоба, що пом'якшує хворобливі прояви і свербіж при дерматитах, псоріазі, екземі. Його також використовують для догляду за віями, бровами, фарбованим, сухим і ламким волоссям і при лупі.
До базисним жирних масел, що входять до складу масажних композицій для лікування целюліту, ожиріння, атрита і артрозу, бажано додавати від 2% до 50% олії жожоба.
 
Інше застосування.
При проблемній шкірі можна використовувати масло жожоба в чистому вигляді, в поєднанні з одним із жирних рослинних олій у співвідношенні 1:1 або з додаванням 2-3 крапель ефірних масел на 1 столову ложку жирової основи. При вугрової висипки додають каюпутовое ефірну олію, при сонячних опіках - лавандова. Серветки, змочені масляною сумішшю накладати на проблемні ділянки шкіри на 15-20 хвилин.
Для догляду за шкірою обличчя після гоління для змащування використовують чисте масло жожоба або додають в нього ефірне масла рожевого дерева (1-2 краплі на 1 столову ложку жожоба).
Збагачення косметичних засобів: до 10 г крему, 10 мл тоніка або лосьйону додати 5-10 мл олії жожоба; на 100 мл шампуню або бальзаму для волосся додати 7-10 мл олії.
Масло жожоба придбало велике значення і в промисловості для виробництва пластиків і мастильних матеріалів.
 
Склад:
У складі жирного масла жожоба (рідкого воску) є жирні кислоти - гадолеиновая (65-80%), ерукової (10-22%), олеїнова (5-15%), нервоновая (до 3,5%), пальмітинова (до 3%), пальмитолеиновая (до 1%), бегеновая (1%) та інші (до 3%), а також ефіри жирних кислот, амінокислоти, колаген, вітамін Е.
Список відгуків порожній
Додати відгук
Черкаси, Дніпро, Вінниця, Рівне, Чернігів, Львів