У кошику немає товарів

Пробіотик Симбітер® - вся правда про українського виробника мультипробіотиків для дорослих та дітей

Пробіотики – спеціальні препарати, до складу яких входять живі бактерії непатогенних штамів. Вони використовуються переважно для профілактики та лікування дисбіозу кишечника у дітей та дорослих, наприклад, під час гострих вірусних інфекцій, при прийомі антибіотиків, у період новонародженості (перших днів життя дитини), а також у вагітних та годуючих мам. До вибору пробіотика варто підійти дуже відповідально, тому що від його ефективності залежить здоров'я людини.
 
Український ринок пробіотичних препаратів не такий великий, на сьогодні препаратом №1 у цій сфері в нашій країні є Симбітер®. Мультипробіотики Симбітер® використовуються у педіатрії, гінекології, терапії, хірургії та інших медичних галузях. Чому він такий популярний? Чи варто його використати? Де купити Симбітер® за розумною ціною?

Чи можна довіряти українським пробіотикам?

В Україні виробляються практично всі групи лікарських засобів. Багато з яких, дійсно заслуговують на довіру, оскільки довели свою ефективність на практиці та в ході наукових досліджень.
Симбітер® розробляється компанією «О.Д. Пролісок» з 1993 року, і за більш ніж 28 років його склад неодноразово змінювався здебільшого з метою оптимізації та підвищення ефективності. На сьогоднішній день, Симбітер® - це один із небагатьох українських пробіотичних препаратів, яким справді можна довіряти.

Пробіотики Симбітер®

Симбітер® випускається в різних формах, наприклад, Симбітер® ацидофільний, Симбітер® 2, Симбітер® М, Симбітер® форте-Д та інші. Кожен вид препарату максимально адаптований за складом – спеціально для тієї чи іншої вікової групи та наявності певних проблем зі здоров'ям. Чому варто купити Симбітер®?

Переваги Симбітер® перед іншими українськими аналогами:

  • Винятково жива фізіологічна флора (не висушені бактерії);
  • Локальні штами у складі, адаптовані під наш регіон. Кількість штамів – до 24, замість 1-2-5, як у середньостатистичних пробіотиках;
  • Симбіоз штамів – унікальна технологія компанії, бактерії потенціюють дії один одного, посилюючи ефект пробіотикотерапії;
  • Бактерії на 100% захищені від дії соляної кислоти шлунка та ферментів травних залоз;
  • Можливий паралельний прийом з антибіотиками, для профілактики антибіотикоасоційованої діареї;
  • Найкраще співвідношення ціни/якості/ефективності.

Де придбати Симбітер® в Україні?

Купити Симбітер® можна не скрізь, тому що не всі аптеки в Україні оснащені необхідним обладнанням для зберігання та транспортування живих бактерій. Симбітер® можна купити онлайн, на офіційному сайті компанії-виробника «О.Д. Пролісок», яка особисто доставляє препарати по Києву та Київській області. Для інших регіонів існують спеціалізовані пункти реалізації, контактні дані яких можна дізнатися у розділі "Де купити". Будь-які додаткові питання можна поставити фахівцю з пробіотиків у телефонному режимі +38-044-331-98-68.
28 лис 2021р.