У кошику немає товарів
30 лис 2021р.
Первый год жизни малыша ― период постоянных открытий и развития. Мир кажется таким большим и интересным, что сидеть на месте нет времени. Когда младенец начинает активно ползать, а потом делать свои первые шаги, обычные памперсы только мешают выходить за пределы уже известного.
28 лис 2021р.
Пробіотики – спеціальні препарати, до складу яких входять живі бактерії непатогенних штамів. Вони використовуються переважно для профілактики та лікування дисбіозу кишечника у дітей та дорослих, наприклад, під час гострих вірусних інфекцій, при прийомі антибіотиків, у період новонародженості (перших днів життя дитини), а також у вагітних та годуючих мам.
27 лис 2021р.
Мене звуть Юлія М. Мені 36 років, моєму чоловікові 37 років. Рівно 3 роки тому ми вирішили, що хочемо дітей. Для мене дуже важливі сімейні цінності, правильна атмосфера, в якій має рости дитина, а тому з народженням дитини ми справді не поспішали. Хотілося підготуватися з усіх напрямків: морально, фінансово, фізично.
19 лис 2021р.
В Украине форсируют темпы вакцинации из-за все более распространяющегося вируса, вызывающего ковид. Доказано: вакцинированные легче переносят болезнь, которая протекает наподобие ОРВИ.
19 лис 2021р.
Група крові – це проведення виявлення/не виявлення у крові антигенів різного характеру. Наприклад, білків, вуглеводів, глікопротеїнів, гліколіпідів, що залежить від обраної схеми тестування
11 лис 2021р.
Ритм життя та постійні турботи не залишають часу, щоб подумати про своє здоров'я. Особливо якщо захворювання проходить не в гострій формі, і симптоми з'являються поступово, доповнюючи одне одного.
07 лис 2021р.
Гигиена ротовой полости является важным залогом сохранения здоровых десен и зубов. Несмотря на регулярную чистку зубов специальными зубными пастами, избежать образования зубного камня практически невозможно. Для этого рекомендуется проводить периодическую профессиональную чистку всей полости рта.